lauantai 10. kesäkuuta 2017

Salaisen leivontaystävän kesäkuun paketti

Kesä tuli vihdoinkin tänne itä-rajallekin. Sisko on jo pitkään laittanut helteen valittelu viestejä Puolasta, minä olen vastaillut lumisadekuvilla. Mutta nyt vihdoinkin lämpö tuli ja kaikki alkoi vihertää. Kukkapenkissa on yksi ainut kukka, muut odottavat vielä nupuissaan vesisadetta helteen keskelle. Minä en ole mikään kesäihminen, joten nämä yli 20 asteen lämmöt ovat jo hieman liikaa. Onneksi SLYn paketissa oli tässä kuussa aiheena kylmät herkut, niin voi hieman vilvoitella.

Kesäkuun viileäaiheinen paketti


Jostain mystisestä syystä, vaikka paketti oli osoitettu pakettiautomaattiin, se löytyi tuolta meidän lähipostista. Pakkasin siis eilen Kekkosen, Neiti 7-veen ja koiran mukaani ja käveltiin paketti hakemaan. Ei tullut vilu kenellekään matkalla. Paketti on suoraan sanottuna aivan ihana. :) Kaikille aineille on varmasti käyttöä ja nuo muoviset pikarit ovat aivan mahtavia valokuvausta ajatellen. Paketissa oli siis kahdenlaisia oreo-keksejä (om-mom-om!), jääpalapusseja, jääkahvia, kondensoitua maitoa, pikakahvia, kinuskikastiketta, jäätelökippoja, kaksi muovista juomalasia sekä strösseleitä (normaalisti lakritsi ei ole minun juttu, mutta jäätelön kanssa se menee oikein hyvin.).

Ohjeitakin oli vino pino: jääkahvi, jäätelökakku, raikas mocktail, vanilja-raparperitäytekakku (pitääkin käydä kurkkaamassa miltä pihan raparperit näyttävät; meillä on joko jokin kitukasvuinen lajike tai sitten se ei pidä paikastaan), marjajogurtti hyydyke, helppo jäätelö, mansikkajuustokakku-jäätelöpuikot, sitruunajäätelöt, nutella-jäätelöpuikot ja mustikkajuoma. Mukavaa kun ohjeissa on mistä valita. Suuri kiitos parilleni, jään mielenkiinnolla odottelemaan seuraavaa kuuta ja yritän keksiä mistä ohjeesta haluan aloittaa.Kiitos myös siitä pakattien välissä laittamastasi suklaalevystä. Se sattui tulemaan sellaisena päivänä, ettei ollut puhettakaan että se olisi mihinkään kameran eteen kerinnyt. :) Eli tarpeeseen tuli suklaa.




Mitäkö teki Kekkonen sillä aikaa kun minä kuvailin saamisiani? Köllötteli tyytyväisenä varjossa ihmetellen kaikkea ympärillä olevaa. Yksi ilta laitettiin kotipihassa nuotiolla iltapalaa ja kyllä oli mielenkiintoista siinäkin katsella tulta ja kaikkea muuta. Tästä miehestä kasvaa vielä isänsälainen tulehen tuijottaja. :) Mies lähti viemään Neiti 7-veetä kotiinsa, niinpä saadaan tällä köllötellä Kekkosen kanssa tänään ihan kahdestaan. Se on oppinut nousemaan kontilleen, mutta ihan ei vielä polvillaan eteenpäin liiku. Mahallaan sen sijaan liukuu jo niin hyvin, että kaikki lähellä oleva on vaarassa. Kerkisipä yksi päivä kirjaston lehden kimppuunkin, kun hetkeksi käänsin selkäni. Meillä on ollut täällä ompelurupeama, ja olin juuri piirtänyt kaavoja siitä lehdestä ja unohtanut sen lattialle. Noh, tekevälle sattuu.

Kesämies

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana pieni hurmuri!
    ...HIENO TEEMAPAKETTI !

    VastaaPoista
  2. Moi.
    paljon kaikkea kivaa laitella ja kokeilla.ja mikä ihäna kesämies.

    VastaaPoista
  3. Ihana kesäpaketti, ja suloinen pikku mies =)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että paketti oli mieleinen. Ihmettelin myös kun paketti oli mennyt kaiketi lähipostiin vaikka valitsin smart laatikon. Tarkistin vielä lapusta kun näin mihin oli päätynyt. Mutta pääasia että löysi perille =)
    Aurinkoisia kesäpäiviä
    Parisi

    VastaaPoista